Stichting BOOG bij RTL4: Goed Gevonden | 25-02-19

 

In de strijd tegen borstkanker is de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt, maar we zijn er nog niet. De Borstkanker Onderzoek Groep (BOOG) gaat die voortdurende strijd aan door onderzoek te doen naar betere diagnostiek en behandeling van borstkanker. Hiermee beogen we de zorg voor de individuele borstkankerpatiënt steeds verder te verbeteren en de ziekte uiteindelijk te overwinnen. Met uw steun en de inzet van talrijke bevlogen onderzoekers kunnen wij dit realiseren.

 

De onafhankelijkheid van de onderzoekers en het BOOG study team voor het uitvoeren van klinische studies heeft bij BOOG hoge prioriteit. Om deze onafhankelijkheid te waarborgen is BOOG voortdurend op zoek naar ondersteuning door giften en sponsoring van particulieren en bedrijven.

 

Op zondag 3 februari en zaterdag 9 februari is in het programma Goed Gevonden op RTL4 een item gepresenteerd waarin heel beknopt wordt weergegeven waar de BOOG voor staat en wat ons doel is.

 

U kunt ons ook steunen door een donatie te doen of met andere ideeën te komen die bij kunnen dragen aan de strijd tegen borstkanker. Meer informatie vindt u hier: https://www.borstkankeronderzoekgroep.nl/


Terug