HOME

 

 

Welkom

Welkom op de website van de Borstkanker Onderzoek Groep (BOOG). De BOOG houdt zich bezig met het verbeteren van behandelmethoden voor patiënten met borstkanker door het uitvoeren van klinisch onderzoek.

 

Gebruik van de BOOG website 

De website informeert  professionals uit de medische wereld over de BOOG organisatie, de werkwijze en de BOOG studies. De website is deels toegankelijk voor andere belangstellenden.  


Beveiliging van informatie

Als u als professional deelneemt aan BOOG studies kunt u de specifieke informatie en documenten van deze studies inzien via een inlogcode. Indien u, als BOOG lid, een inlogcode wilt aanvragen voor de website of u bent deze vergeten, kunt u contact opnemen met het BOOG Study Center via email: info@boogstudycenter.nl

 

Privacy verklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We lichten in deze privacyverklaring toe welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. We leggen u ook uit hoe u uw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen.

 

Disclaimer

De informatie op de site www.boogstudycenter.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De BOOG is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of effectiviteit van de informatieteksten, omschrijvingen van behandelmethoden, richtlijnen of overige informatie op deze website, behalve indien uitdrukkelijk anders is vermeld. Het gebruik van de informatie geschiedt voor volledig risico van de gebruiker.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan de BOOG worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. De BOOG heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie of diensten.