NABON-BOOG symposium 2024

Het 23e NABON-BOOG symposium in Antropia te Driebergen-Zeist was wederom geslaagd!

Tijdens dit symposium werden vanuit diverse invalshoeken de recente hoogtepunten over de ontwikkelingen van borstkankerbehandeling en -diagnostiek van het afgelopen jaar gepresenteerd.

Er werd afgetrapt met een duo-presentatie van Dr. Desirée van den Bongard en Dr. Anne Brecht Francken waarin zij nut en noodzaak van beeldvorming na neo-adjuvante systemische therapie bespraken, gevolgd door een presentatie van Dr. Agnes Jager over de complexe route van fase 3 resultaat tot implementatie en vergoeding in Nederland.

Prof. Dr. Elsken van der Wall heeft met veel lovende woorden de BOOG Young Investigator Award uitgereikt aan Dr. Annemieke Witteveen. Zij gaf een wetenschappelijke lezing over haar bevlogenheid om Personalized eHealth Technology in te zetten voor de oncologische patiënt.

De avond werd vervolgd door Dr. Marleen Kok over immunotherapie voor vroeg stadium TNBC, waarna Dr. Emily Postma, MD PhD afsloot met een presentatie over leefstijl geneeskunde als ondersteuning van oncologische behandelingen.

Met dank aan alle sprekers! De presentaties zijn achter inlog te bekijken op deze pagina

Inloggen