Nieuwe projectmedewerkers | 12-09-23

 

Vanaf 1 september hebben we twee nieuwe enthousiaste projectmedewerkers in ons team! Sandra Veldt en Carlijn Wolters-Verweij stellen zich graag aan jullie voor:

 

Mijn naam is Sandra Veldt en ik ben per 1 september begonnen als projectmedewerker bij BOOG Study Center. In mijn tijd bij het Cancer Center Amsterdam (CCA), Amsterdam UMC ben ik begonnen als Research Technician, hierna als Datamanager en Administratief Coördinator. Tijdens mijn werk als Administratief Coördinator merkte ik dat het werken op projecten en onderzoek mij steeds meer aantrok, wat een stap naar BOOG Study Center als projectmedewerker een mooi vervolg is!

 

 

Mijn naam is Carlijn Wolters-Verweij en ik ben, net als Sandra, per 1 september gestart als projectmedewerker bij het BOOG Study Center. Hiervoor heb ik ruim 11 jaar als lokaal datamanager IKNL in verschillende ziekenhuizen gewerkt aan vele studies, waaronder ook diverse BOOG studies. De kennis en ervaring in het werkveld die ik hierbij heb opgedaan, kan ik nu goed gebruiken bij mijn werk als projectmanager bij het BOOG Study Center. Ik kijk uit naar een plezierige samenwerking!

 


Terug